torsdag 9 december 2010

Dagens nyheter

5 kommentarer:

  1. Dagens ultraljud visade att barnet är väldigt lyhört och lyssnar på sin mammas ord- nu ligger knodden med huvudet nedåt!!
    För övrigt är det en lugn, tyst och ensam dag. Dricker en kopp kaffe, tar en kaka som jag fått med mig från svärmor i Uppsala samt suktar efter en chokladbit av märket Anthon Berg som flickorna kom med igår...
    Det stora idag är att familjen kommer hit imorgon igen, längtar och väntar...

    SvaraRadera
  2. Åhhh... Du är duktig som håller ut. Du har ju inget annat val... :) Kul att familjen kommer imorn. Önskar jag kunde komma o hälsa på dig. Hade varit trevligt att återse personalen på 56:an :)
    Kram Matilda

    SvaraRadera
  3. Hej Ida! Roligt att höra från dig men inte lika roligt att du ligger på sjukhus. Jag och Dän ska be för er. Kram

    SvaraRadera
  4. Snart är det dax att försöka somna. Kroppen är inte direkt trött, eller det ärden visst- den är trött på att vila... Men jag somnar nog snart ändå. Det är så skönt att koppla bort hela situationen en stund!
    Ligger och lyssnar på samtalet över telefon i sängen bredvid ( det är i stort sett omöjligt att undgå...) som handlar om att kvinnan är less på att vara här. Kan då upplysa er om att hon kom hit runt lunch idag.

    SvaraRadera
  5. Hej kära Ida ! En dag i taget ! Du är tapper och du kommer att klara det ! Denna tid är en sån försvinnande liten del av det stora hela. Varje morgon väcks vi till, och i, Hans nåd och den är varje morgon NY. Den nåd som gör att vi klarar av det vi egentligen inte klarar av.
    Tänk vad mycket Gud kan tala till dig under denna tid av "att bara vara".
    Står med dig!
    KRAM

    SvaraRadera