torsdag 8 april 2010

Spiderman & Disney

Idag har vi varit på en marknad och letat prinsesskronor. Ikväll ska vi nämligen gå på ett Disney-kalas! (Man vet aldrig, någon dag kanske det dyker upp ett maskerad-foto på hela familjen...) Där på marknaden finns det en jättestor och tuff Spiderman som E gärna vill visa för sina kusiner- så håll tillgodo!

I natt kl 04.00 åker jag iväg på ett äventyr till två små ställen... Mannen blir hemma med tjejerna. Tänk lite extra på mig ;-) Kommer hem igen på söndag senast.

3 kommentarer:

  1. Tänker på dig!/Petra

    SvaraRadera
  2. Wow!!! Tack E för att du tänker på oss! Vi är fotfarande i Piteå och kör skoter. A & V älskar verligen det. Igår var jag och J på resturang, firade 9 år som gifta! 9 år och 9 rätters! Tänker på dig älskade, fina, bästa Idalina! Puss och kram och mycket kärlek till dig och din fam.

    SvaraRadera
  3. Hejsan i hoppas att allt gått bra. Nu skiner solen och jag tycker den här tiden är den bästa. Sol men inte så varmt, och det bästa av allt ...inga KRYP... . sitter och överför VHS filmer till datorn. oj så mysigt vi har haft det på stugan, jularna mm vi får göra en filmkväll....eller flera när ni kommer. Tänker på er många kramar Marran

    SvaraRadera