onsdag 28 april 2010

Nagellack



Vi har precis målat naglarna och då gäller det att sitta stilla och hålla händerna knäppta tills det torkat. Här borta använder vi nagellack mest hela tiden. Det är väldigt praktiskt för psyket, för då ser man inte all smuts som ständigt finns under naglarna :-)

6 kommentarer:

  1. Vilka fina naglar du har E!

    Är du nöjd med städerskan?
    När var det ni skulle åka till Delhi? Är lite avundsjuk faktiskt... ni kommer att få det såå roligt!!!

    Saknar er!
    Lisa och Elsa

    SvaraRadera
  2. Rackarns, så söt hon är lilla/stora E!!!

    SvaraRadera
  3. Ja men så bra att hon gick med på det =) Det ligger en ny här i en låda och väntar på att ni ska komma hem =)

    SvaraRadera
  4. Lisa: Det är som natt och tag på städfronten! Nu behöver jag inte springa efter hela tiden och visa vad som behöver göras. Ni har ju haft det superlyxigt hela året!!!

    Vi åker på fredag kl 11 hemifrån- beräknar hinna med en marknad redan på eftermiddagen/kvällen. Sen ska vi mysa fram till söndag kväll! Ser så fram emot äventyret!!! Hade önskat att du var med mig- du har så bra smak-rådgivning att ge! Och sen är du så härlig att va med...

    Tack för er gåva :-) Jag blev alldeles chockad när R stod i dörren.Var inte beredd på att han skulle komma... Ikväll har vi haft middag med alla utom R. E saknade honom och frågade efter honom... NI betyder mycket mycket mycket för oss!

    SvaraRadera
  5. Hej hej!
    Tiden går fort och ni är snart tillbaka i svedala. Men vilken resa ni har varit på. Antar att det är det bästa ni har gjort i livet. Det är ovärderligt att vara ute på fältet så att säga. Man är lite avis när man tänker på er. Ni sitter på vårt kylskåp. Jag hörde att ni drar uppåt efter hemkomsten. Vad roligt!!!
    Det är bra för byggden!! Mamma och pappa kommer inom ska fira valborg med oss i jkpg. Ska bli kul. Ska ut med segelbåten om väder tillåter.
    Ha det nu så bra. Maxa sista tiden. Vi hörs
    Frun hälsar.

    SvaraRadera
  6. Älskade vänner!

    Vill bara skicka en liten hälsning!
    Hoppas att allt är bra med Er.
    Bamse kram Rosita

    SvaraRadera