torsdag 4 februari 2010

Tack


Den tacksamhet som människor känner när vi träffar dem är nästan övermäktigt. Tänk att ett litet besök kan betyda SÅ mycket.

5 kommentarer:

  1. Hej på er.Jag har försökt att skicka en hälsning ett antal gånger,men det har inte gått att skicka.Läser din blogg och följer med intresse hur ni har det.Ni får uppleva mycket trevligt men även tuffa saker.När jag ser bilderna så kan jag känna en längtan att få besöka indien igen. Hoppas att tiden ni har kvar ska bli bra och innehållsrik för er alla.Hälsningar från Christina och Lars

    SvaraRadera
  2. Denna veckan har varit en riktig pärs, men så gick jag in här på bloggen och läser om er då blir jag lycklig. Bara att få se denna kvinna och hennes glädjefyllda ögon är så befriande.
    Jag saknar er jättemycket och hade inte jobb/ skola satt käppar i hjulen så hade jag packat min väska med en gång och hoppat på första bästa plan till Kolkata.
    Ni hade nog inte tackat nej till en egen kokerska eller hur?

    SvaraRadera
  3. Jag känner oxå tacksamhet. Tack familjen K för att ni gör detta. har satt in en slant åt er. Ni vet bäst var de behövs. kramar Marran

    SvaraRadera
  4. Vackra bilder på vackra människor!!

    Du är såå duktig på att fota!! Vi får boka in en familjefotografering när ni är i Uppsala igen!! :)

    Hoppas allt är bra med er! Så härligt att ha hittat din blogg!

    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  5. Marran: Tack så mycket! Vi kan inte annat än att ge pengarna till den familj vi bor hos- de är så värda varenda krona!

    SvaraRadera