onsdag 10 februari 2010

Nya mål i sikte


Idag sa vi adjö till våra nya vänner som vi funnit i staden Vijayawada. Under dagen kommer vi att lyfta och landa tre gånger med flygplan- Vijayawada- Bangalore- Chennai- Thiruvanathapuram. I staden Thiruvanathapuram eller Trivandrum som den också kallas kommer vi att tillbringa tolv dagar. Vi har slitigt väldigt hårt under de senaste två veckorna och hoppas nu på lite vila, god mat och härlig gemenskap med några andra indiska vänner på den nya destinationen. Just nu sitter vi på Bangalores flygplats och många timmar av resande återstår fortfarande... Här kan man köpa en kopp kaffe på Café Coffee Day! Jag har fått klara mig utan kaffe i Vijayawada och ser nu äntligen fram emot att mysa lite med en kopp i handen...

3 kommentarer:

  1. Hoppas att ni får den vila ni behöver! Vilka livserfarenheter ni samlar på er. Har själv kommit hem från en liten semestertripp. Har varit i Gbg och haft det så skönt.Det var bara jag och Esther, så jag passade på att äta gott, sova gott och länge. Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Redigerad version Anders o Lotta:
    Vilken resa ni har gjort och fortfarande gör!
    Det blir dagar att minnas när ni senare i livet bor lite längre norrut.
    Och med dina fantastiska bilder I blir det lätt att minnas.

    En liten brasklapp: Tänk noga på vad ni äter i Trivandrum. Vi lyckades inte riktigt. Men vi turades om. Det var hela tiden någon av oss som stod på benen :-)

    SvaraRadera