tisdag 25 januari 2011

v.35









Idag när F ändå skulle byta både sond och grimma i ansiktet så passade jag på att ge honom ett bad. Sen blev det fotografering (med systemkameran!) på den nya virkade filten!! Tog dessa bilder med telefonen så att ni skulle få se så gulligt motiv jag hade.

Nu är det fem veckor innan den egentliga tiden för F:s födelse. Han har hunnit bli 46cm lång och väger 2432 g. Just nu ligger han och sover i sin säng helt utslagen efter allt pyssel. Det storslagna är att han dessutom klarat sig en lång stund utan syrgas!! Därför får F vila en stund utan sin grimma...
Det här är ju riktigt kul!!

8 kommentarer:

  1. så fantastisk att få läsa att dagen är bra! :)
    verkligen roligt att se hur han växer! stora killen! tänk att han är er!!!
    kramar!

    SvaraRadera
  2. Hej o hå vilken söt unge nästan så man inte känner igen honom utan grimma,han ser verkligen ut att trivas på den fina filten. Växer han så här fort kanske st 50 är för litet när ni får åka hem, i alla fall är han otroligt söt Krama F från moster.

    SvaraRadera
  3. Oh, så söt han är, roligt att allt går så bra.

    Kram, Anna F

    SvaraRadera
  4. DRA SÅ SÖÖÖÖÖT! Längtar tills vi får träffa honom irl. Kram kusin Cissi

    SvaraRadera
  5. Åhh så söt!!! Han blir bara sötare och sötare,var ska det här sluta. Jag blir så sugen att komma och hälsa på er igen, jag hoppas det passar snart! Kram från Anna

    SvaraRadera
  6. Så söt han är och så stor han börjar bli!! Är tacksam för att vi får följa er här på webben. :-)
    Kram till er alla!

    SvaraRadera
  7. F har inte behövt använda sin grimma alls (syrgas) efter igår kl 14! Ett stort steg framåt... Kanske har han blivit mogen nog att helt andas själv nu. Det plingar fortfarande i apparaten med larm om för låg saturation, men väldigt snabba pling bara sen andas han bra igen :)

    SvaraRadera
  8. Va fin filten blev!!! Men motivet på den är ännu mer förträffligt, han är så söt...

    Kram kram

    SvaraRadera