tisdag 18 januari 2011

v 34







Sex veckor kvar till beräknad födelse... F växer så det knakar! 2188g och 45cm lång. Vi har en lång och ståtlig prins! Så storlek 50 kommer inte alls att vara för stort när det blir tid för hemfärd.

Nu har prinsen börjat träna. Han tränar på att äta själv. Tidigare orkade han bara slicka i sig några droppar mjölk innan han somnade. Idag så har han sugit under några minuter! Sondning och pumpning av mjölk kommer så småningom vara ett minne blott! Oj vad skönt det ska bli. Har redan pumpat ut mjölken i 5 veckor och det är verkligen ingen höjdare....

I natt fick F lite blod pga ett lågt hb. Därav den lilla vita luvan på bilden. Under tyget så döljer sig en liten nål. Nålen får sitta kvar tills dagens blodgas är tagen. F har varit utan sin cpapp under tre nätter nu!

Ser ni den snygga dubbelhakan?!

3 kommentarer:

  1. oj så söt han är!
    Det syns massor att han har börjat få lite hull om man nu jämför med tidigare bilder.
    Att läsa om din vardag är jättemysigt, även om den inte är ultimat för tillfället men det känns som att man får va nära er ändå.. fast framför skärmen.. så inte mig emot =)
    KRam på er!

    SvaraRadera
  2. Ålskade Ida! Tack för att du delar allt med oss här på andra sidan skärmen. Vi är familj och vi bär varandras bördor...och det är lättare att bära när man vet hur saker o ting fortskrider!

    Snart är det över och ni tillsammans igen, hela familjen. Han låter sitt ansikte lysa över er och är er nådig. Stor är Hans trofasthet!

    Stor styrkekram härifån !
    Ps. Det är så pass kallt här att under kurtan ryms en undertröja, på den en kofta och absolut icke matchande tennisdojor på fötterna :o)!

    SvaraRadera
  3. F håller ju på att vara riktigt stor nu, härligt att allt går frammåt. Kram Marran

    SvaraRadera