lördag 22 januari 2011

Lördagsgodis

4 kommentarer:

  1. Lördagsgodis är väldigt bra ibland!

    Prinsen har börjat träna på att amma lite då och då. Igår kväll tänkte jag (för samvetets skull) att det inte gjorde något om jag unnade mig en biskvi, en julmust och några kryptoniter som kvällsmys. F borde ju få lite lördagsgodis via bröstmjölken nu när han blivit så stor, 2314gr.
    Nu kl 9 på morgonen erbjöd jag därför F lite godis-bröstmjölk att mumsa på innan sonden. Och det blev ett riktigt kalas!!
    Tidigare när vi kollat hur mycket han klarat av att äta så blev det 4ml. Man väger barnet både före och efter ammning och får därför ett exakt resultat.
    Nu när han fick godis i mjölken orkade han plötsligt äta 30ml alldeles själv!!
    Vilken underbar start på dagen! F briljerar även med andningen just nu ( skriver "just nu" för att min erfarenhet säger mig att det är en Berg- och dalbana). Det har gått trettio minuter sedan vi provade att stänga av syrgasen och vi har fortfarande inte behövt sätta på den igen.
    Paus.
    Det plingade precis i apparaten pga dålig saturation. Nu är syrgasen påslagen igen. Men det gör ingenting. F har fyllt på med max antalet av lyckorus i sin mamma så att det räcker för hela dagen! Nu kan han sova gott i sin grimma med syrgas resten av dagen och ändå känna sig nöjd.

    SvaraRadera
  2. Ha nu en bra dag idag det är riktigt härligt väder ute ta en promenad och gläds åt det vackra vädret,det mår både du och lilla F bra av han känner nog om du mår bra.Han växer ju så det knakar en stor kille snart.Hälsa M kram från moster.

    SvaraRadera
  3. Härligt, det är ju så att godis är gott även för en liten kille ;o) ha,ha Skönt att höra att det är bättre igen. Håller med moster, passa på att ta en promenad man mår så bra efteråt. å det är ju så härlig i dag, vårkänslorna kommer..... Dennis tog Ville med sig på skotern å skulle köpa lördagsgodis. Tror inte att det var godiset som lockade mest för nån av dom. Ha nu en riktigt bra dag Kramar Marran

    SvaraRadera
  4. Underbart att höra att ni kämpar på tappert där uppe! Klart F äter bra när man får lördagsgodis o klart mamma mår bra av lite uppiggande gosaker! :)

    Kram Matilda

    SvaraRadera