måndag 18 januari 2010

Vi släpper bomben!


Ibland blir det inte som man tänkt sig ellr rätt ofta blir det inte som man har tänkt sig. Men många gånger blir det bättre! Som alla vet kommer vi att komma tillbaka till Sverige i slutet av maj. Vad som sen skulle hända till hösten har för vår del varit helt öppet. Kanske skulle vi forsätta ytterligare några år i Asien, eller så skulle vi återvända till vårt fina hem i Uppsala. Men nu var det allt det här med huruvida det blir som man själv tänkt sig eller inte...
Nu till bomben;
Denna bomb blir till glädje för många och till sorg för många. Vi kommer att vara kvar i Sverige nästa höst. Däremot så kommer vi inte att bo i Uppsala. Vi tar vårt pick och pack och flyttar upp till Piteå! Närmare bestämt till Jävre, den by som jag är uppväxt i... Så nu till alla Pitébor- har ni ett hus, ett civilingenjörsjobb, ett bildlärarjobb eller massor med kompisar till hela familjen på lut, så hör gärna av er! Livet är sannerligen ett äventyr! Och för M kanske Pité blir en lika stor kulturkrock som Indien ;-)

17 kommentarer:

  1. Det var verkligen en bomb som heter duga. Så tråkigt för uppsala men kul för Pitéå. Vi kommer sakna er / Petra

    SvaraRadera
  2. Spännande för er! Visst kommer vi att sakna er massor men det är ju inte lika långt till Piteå som till Indien. :-) Markus hörde inte riktigt vart ni skulle flytta sist han o Markus pratade. Det är ju lite svårt med "förseningen" när man pratar i telefonen ibland. Han tyckte att han sa Gävle el Gällivare. Men nu vet jag att det var Jävre. :-)
    Ni är föredömen som vågar ta såna här steg! Vara på rätt plats i rätt tid o göra rätt sak! Måste vara väldigt roligt för din familj att få er på lite närmare håll också. Men vi kommer sakna er här i Storvreta!! Stor kram till er alla!!!!!

    SvaraRadera
  3. DET HÄR VAR DEN ROLIGASTE BOMB VI FÅTT PÅ LÄNGE!!!!! Så fantastiskt roligt! Vi har ett stort hus där ni ALLTID är lika välkomna!!!!

    SvaraRadera
  4. Vilken rolig nyhet!!! :) Det ser vi verkligen fram emot och ska försöka göra kulturkrocken för M så mild som möjlig! ;) Stora kramar till hela familjen. /Anna

    SvaraRadera
  5. WAOW!!
    Ni är naturligtvis lika välkomna som alltid!!
    Idalina.. det här trodde ja aldrig.. vilken överaskning!!
    Kram på er =)

    SvaraRadera
  6. Jag skall med en gång leta upp bästa rutten till Göteborg så att ni lätt och ledigt kan fortsätta och komma hit och hälsa på oss.
    Men nu blir det ju lite som att komma utomlands när ni besöker denna sida av Sverige. Jag menar med att flyga osv.
    Vi stöttar er i varje steg ni tar.

    Hur ska det gå för M med språket då det har tagit oss så många år att lära honom att säga
    -Hallå eller, på Göteborgska.

    Många långa kramar
    Från oss på den varma sidan av Sverige.

    SvaraRadera
  7. I kan du jobba på distans? Isåfall har jag ett design jobb till dig. Kanske en bra x-tra inkomst.

    Kramisar igen...

    SvaraRadera
  8. Jenny: Så länge arbetsgivaren går med på det och jag får betalt så låter det KANON!

    SvaraRadera
  9. men så kul... Välkomna hit till Jävre. Många kramar Marran

    SvaraRadera
  10. Låter hur bra som helst, ni är SÅÅÅÅÅ välkomna hit!! Kramar /fam Jonsson.

    SvaraRadera
  11. Vad glada vi blir att få rå om er här i norr lite, hade nästa gett upp hoppet :) Vi längtar redan! Ska hålla utkik efter jobb. Kramar från Nilssons

    SvaraRadera
  12. Det tar verkligen emot att säga det men, Grattis Jävre! Försöker se det som att ni är där på ett litet länge besök.

    SvaraRadera
  13. Med det menar jag att det kommer en dag då vi alltid kommer att vara tillsammans! Det är väl ett sätt för mig att hålla distans till det hela.

    SvaraRadera
  14. Riktigt roligt att höra att ni kommer uppåt, ni är så jättevälkomna!
    Å kul att prata med dig och E på måndagkvällen och jag hoppas att T mår bättre nu.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  15. Åh, vad kul! Ni är så välkomna till Jävre!
    /Familjen Engman

    SvaraRadera
  16. Bättre sent än aldrig!! Fick veta av Maria förra veckan att det fanns en blogg som jag helt har missat. men nu är jag ikapp, har läst alla era inlägg. Så kul att se bilder, läsa era tankar och alla eskapader. Man får sig en tankeställare själv,,, Ha det fortsatt bra!! Stor Kram från Siv i Uppsala!!

    SvaraRadera
  17. Ja.. Jag håller med alla föregående talare... Det var verkligen en överarkningsbomb! Vad kul för er och familjen. Jag blir ju nästan lite avundsjuk... :) Kram Matilda

    SvaraRadera