fredag 8 januari 2010

Thai-poolen










När vi lämnat Bangkok i en taxibil hamnade vi i en riktigt liten byhåla,Ban Krut. Till en början var det lite jobbigt att vara så ensamma... det var bara vi när vi badade i poolen, åt middag på restaurangen och satt nere vid stranden. Men efter ett tag så insåg vi att det var ganska lyxigt att få ha en pool alldeles för oss själva! Sen att hotellet mer liknade ett motell och att man var tvungen att åka några kilometer för att ens få tag på lite yoghurt det tänker jag inte gnälla om just nu. Att kunna bada utan att ha en hel hög av stirrande människor, som gör att man känner sig naken fastän man är fullt påklädd när man badar, var en stor frihet.
Ps. Ja, det är min mans badshorts som skymtas under vattenytan!

4 kommentarer:

  1. Det ser verkligen härligt ut! :)

    SvaraRadera
  2. Åh vilka fina bilder.. Och den där blomman, Fragipani! Det är min absoluta favorit!!! Hoppas ni har det riktigt bra var välsignade i allt! Gud är på er sida!!! Stor kram från ett mkt kallt Storvreta (vi har flyttat till storvreta :) )
    Hälsa de andra!
    Bless!

    SvaraRadera
  3. Så härligt det ser ut. Tack för de fina kommentarerna på vår blogg. Barnen har åkt pulka efter fyrahjulingen idag, sen har de lekt med våra nya grannar. En tjej som är 6 och en kille på 4 år. stora kramar mimmi

    SvaraRadera
  4. Det var ju lite skojigt att ni var alldeles ensamma i hålan bankrutt...

    Vilka ljuvliga bilder! Det är så roligt att få vara en fluga på väggen i ert liv! :-)

    SvaraRadera