torsdag 7 januari 2010

Bangkok








Det var en smärre chock att komma till Bangkok. Luften var så ren och alla människor var så "moderna" eller till och med extrema med västerländska ögon sett. E kommenterade att bussarna var så fina. För att inte tala om hennes sköna inställning när hon kom till en toalett- "Mamma, de har till och med toalettpapper!"
Vi njöt verkligen av storstaden. Det kändes nästan som att komma till Sverige. Överallt var det svensktalande människor. Plöstligt var vi inte så annorlunda, snarare en i mängden! I Bangkok njöt vi av god mat, tex lasagne och hamburgare... för att inte tala om Starbucks och det extremt goda kaffet! WOW! Och ej att förglömma frukostbuffén på hotellet som både bjöd på yoghurt och mörkt bröd!!! Känslan av att få äta detta kan bara förstås när man bott i Indien och bara kunnat äta butter jam toast till frukost i flera månader... Ett stort TACK till alla underbara människor som bidragit med pengar så att denna resa kunde genomföras- å hjälp nu gråter jag- ni förstår nog inte så dyrbar denna resa var... Nu har vi fått ny styrka att kunna vara den hjälp som så många människor behöver.


1 kommentar:

  1. Tänk vad mycket äventyr ni får va med om!! Så kul att ni fick möjlighet att åka iväg o samla nya krafter. Det är ni så väl värda. Ser fram emot fler bilder!!!! :-)

    SvaraRadera