måndag 25 januari 2010

På resande fot






Vår senaste resa var ju till Thailand som ni redan vet. Den resan gick väldigt bra, så även alla långa väntetider. På flygplatsen i Bangkok fanns det ett perfekt lekområde där tjejerna spenderade en lång stund! Snart är det dax att resa igen. Fast denna gång håller vi oss inom Indiens gränser. Landet är dock så grymt stort och skillnaderna enorma så det kommer nästan att kännas som om vi möter nya länder. På onsdag sätter vi oss, hela familjen, på ett tåg och reser längst kusten ner till Vijayawada dit vi anländer någon gång under torsdagen. Oj oj- att resa med barn i ett indiskt tåg under så många timmar blir ett äventyr! Två veckor senare fortsätter vår resa med flyg (!) till södra delen av Indien, Kerala eller mer exakt Trivandrum. Där kommer vi att vara i tio dagar för att slutligen ta ett direktflyg därifrån tillbaka till Kolkata. Min lilla rosa laptop kommer att följa med så jag försöker uppdatera bloggen så gott det går. Ikväll ska vi jaga frukt, chips, kex och dricka till den första tågresan. Det gäller att planera allting, för i morgon är det Republic Day och alla affärer är stängda.

4 kommentarer:

  1. oj så spännande för er! ha en härlig resa, ni finns med i våra tankar! kram

    SvaraRadera
  2. Hej Ida, har inte sett din blogg tidigare. Oj vilka upplevelser ni får där nere! Ville bara skicka en hälsning till dig och din familj. Sköt om er! /Sven Flodström m familj

    SvaraRadera
  3. Så spännande det låter, ta hand om varann! Vi står bakom er, ni finns i våra hjärtan och i våra tankar!
    Ps. Esther har fått en liten tand!

    SvaraRadera
  4. Sven min vän! (bra rim va) Kul att ni följer oss! Snart kommer vi norrut och hoppas på att få följa med er på en och en annan båttur till sommaren!!

    SvaraRadera