torsdag 28 januari 2010

På plats


Nu är vi framme i Vijayawada! Natten var för min del fruktansvärd och handlade mest om att överleva turerna fram och tillbaka till den illaluktande toaletten. Att bli magsjuk/åksjuk på ett tåg som man ska tillbringa nästan ett dygn på är inte att föredra... nog om det. Jag känner mig fortfarande väldigt svag och har vilat större delen av dagen. Vi bor hemma hos en indiska familj som verkligen ger allt vad dom förmår för att vi ska känna oss hemma. Till lunch så blev vi bjuda på ris (så klart), ägg och en stark grönsaksröra. Man känner sig aningens obekväm när vi ska sitta ner vid ett bord och äta med händerna (!) medan de står upp och tittar på. När man dessutom hade en mage som inte så gärna tog emot mat så var det extra speciellt... Snart väntar kvällsmaten :-)

2 kommentarer:

  1. Oj, blev du dålig på resan, så typiskt!
    Förstår känslan när de andra tittar på medan man ska äta. Indien och Sverige är olika på alla tänkbara och otänkbara sätt.

    Vi kommer att sakna er här!

    Lisa

    SvaraRadera
  2. Stackars dig, men skönt att ni är framme! Idag har vi skottat snö med alla våra krafter. A och V har stått på alla fyra och slickat snö stor del av tiden vi var ute. Algot sa att snö är hans favorit mat. Som alltid tänker dessa pojkar på E och T, så vi hämtade en låda för att frysa in lite snö. E måste ju få smaka snöglass!!!

    SvaraRadera