tisdag 5 oktober 2010

Totalrenoveringen i full gång


Vältrimmad trädgård!
.

Totalt utriven tvättstuga.
.

Vår gamla slitna 70-tals tvättstuga är snart ett minne blott!
.

Badrummet på nedre plan kommer även den att få sig ett ansiktslyft efter att golvet är avfuktat...
.

Hallen har inget vackert golv längre och är dessutom välfyllt med tvättstugeinredning.
.

Kontoret på övre plan har däremot fått sig en vacker yta med nymålade väggar!
.
Det är märkligt hur det kan vara. Ibland stämmer inte verkligheten överens med bilderna i sitt huvud. För mig har trädgården sett kaotisk ut, med en häck som spretat åt alla håll och ogräs överallt. Insidan av huset har varit i ett bra skick och redo till försäljning...
Och sen så slås man av verkligheten, sanningen.
Idag har jag fått bilder mailat till mig av hur det faktiskt ser ut vid vårt hus i Storvreta. Trädgården är vältrimmad! Häcken är alldeles rak och fin, utan spretande kvistar och blommorna vackra i sina rabatter.
Insidan däremot har fått sig en rejäl omgång...där råder i mina ögon kaoset. Toaletten uppe är fortfarande inte färdigrenoverad. Hallen nere har upprivet golv och är överöst med tvättstugeinredning. Badrummet nere är helt utrivet och saknar till och med en halv vägg mot tvättstugan. På golvet ligger maskiner som ska torka bort all fukt. Lika så i vår lilla 70-tals tvättstuga- allt är utrivet och golvet avfuktas... Puh...
Tur att inte jag ska återställa allting!
Om si så där X-antal veckor så kommer även insidan att vara vältrimmad. Huset kommer att ligga ute till försäljning och vi kommer att känna oss nöjda över att få sälja iväg ett näst intill perfekt hus. Sen kan vi fokusera på andra hus...och det ska bli spännande!

1 kommentar:

  1. Tänk att det nästan aldrig blir som man tänkt sej! Men så skönt då att veta att vi inte styr och ställer själva utan någon högre än oss har en plan med allt! Styrka till er!

    SvaraRadera