lördag 16 oktober 2010

Pussel och godis


Foto: Med min iphone.
.
"Mamma, jag vet inte varför jag är så lycklig?!" sa min stora tjej idag.
Livet håller på att återvända till den sargade lilla kroppen. De senaste dagarna har varit en stor kamp med oändligt många kliande koppor. Men idag så ser vi åter igen leendet i E:s lilla ansikte. Däremot så har vår lilla T precis börjat kampen... Vi vill tro att det inte ska bli en lika hård väg att vandra.

5 kommentarer:

  1. Jag måste berätta om A och L satt och pratade vid matbordet, med en kompis. De berättade om Indien och om deras Kusiner som bodde där. Alltså kusinerna Edla och Thea. Det blir lite tråkigt att rätta dem, för ni finns på en speciell plats i våra hjärtan. Hoppas att ni blir friska snart, men det är bäst att se det positivt. Ni slipper att göra om det och sen är det 100ggr bättre att få det när barnen är små,än att få det som vuxen. Jag kollar här varje dag, men komenterar inte alltid, då det kan bli tjôtigt med Göteborgshumorn. Ohhh vad roligt det hade varit att träffa er. Vi satt och pratade om Indien, jag och M. Vi sa det att det nästan hade varit roligare att åka tillbaka till Indien än att åka till Miami (som vi åker till 28dec-14jan) så ni förstår att Indien betyder mycket för oss.
    En stor kram till er alla i familjen från Mig

    SvaraRadera
  2. Jenny: Kan man tröttna på göteborgshumorn? Jag blir glad för varje rad du skriver!!
    Så mysigt att tjejerna såg våra barn som kusiner! Man blir lite rörd...
    Vi längtar oxå väldigt mycket efter att få träffa er! Vi har för tillfället all tid i världen att hälsa på, men inget jobb till maken- så vi får lov att vänta lite till innan det blir en göteborgsresa...
    Vad roligt att höra att Indien stulit era hjärtan! Själv så skulle jag väldigt gärna åka dit i morgon och hälsa på "vår familj" om det bara hade gått. Men bäbisen i magen och min kropp uppskattar nog mer att jag stannar i Sverige ett tag till.
    Miami- SÅ COOLT!
    Kramar i mängder!!!

    SvaraRadera
  3. Vi har gjort bort våra prickar för ett tag sen, så oss kan ni också komma och hälsa på om ni har lust =)

    SvaraRadera
  4. Magda- ja det är skamligt att vi inte hälsat på er oftare! Nu får vi hit farfar o farmor ett par dar, men sen får vi skärpa till oss! Kram

    SvaraRadera
  5. Ang. Miami så kan man ju lugnt säga att det är en helt annan sida av galaxen gentemot Indien.. Men det skall blir jättekul då vi är två familjer som åker tillsammans (M syster m fam)
    Precis som när vi var i Indien THJOOHOOO!!!

    Ang, din M. Jag skall be lite extra för er, för mig har det hjälpt!! DET är thjoohooo.

    SvaraRadera