måndag 15 mars 2010

Världens bästa mormor!




















Idag plingade det på dörren... där bakom stod två glada indier med ett STORT paket från Sverige!!! Det var en godis leverans från min älskade mamma. Så kul och så mycket glädje det gav oss! Paketen har vi sparat till E:s riktiga födelsedag, så nu räknar hon ner... Chokladen var totalt smält så den ligger i kylen och hårdnar lite, fiskarna är redan slut och Gott&Blandat sparar jag tills barnen har lagt sig ;-) TACK TACK TACK!!!

7 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Wow! Vilken lycka! Vad kul för er. Förstår att det måste betyda JÄTTE mycket för er... :)

    Hoppas E får en riktigt härlig födelsedag. Ge henne en kram från mig.

    Här börjar våren komma. Vi har haft sol en vecka nu o jag är ute på långa promenader. Underbart! Snön ligger fortfarande kvar på gräsmattorna men vägarna är torra... ett gott vårtecken.

    Alfred sitter o leker så fint på golvet. Men jag är säker på att han sitter där o tänker på er... längtar efter att träffa er... nu börjar han gnälla... det betyder nog att han saknar er... :)

    Kram på er! Längtar efter att träffa er!
    Matilda, Robert o Alfred

    SvaraRadera
  3. Åhh va kul med överraskning!

    Här kommer en till.
    Din kompis Anneli blev mamma igår för tredje ggn :)
    http://www.nll.se/webb/Opererande-specialiteter/Kvinnosjukvard-Sunderbyn-/Webbisar-Sunderby-BB/Webbis-Arkiv-Sunderby/Nilsson---Anneli/

    SvaraRadera
  4. Redigerad version mamma:
    Hej! Kul att höra att det kommit fram och att M inte behövde åka runt för att hitta det.Låt er väl smaka. Kram från mamma

    SvaraRadera
  5. Matilda: Älskade supersötaste du! Tack för ett långt inlägg :-) Tänk så fantastiskt det ska bli när vi ses igen!! Och jag för pussa lite på lill-killens mysiga kinder!!

    SvaraRadera
  6. Hallo goa vänner!
    Vill bara sända en liten hälsning.
    Vilka ljuvliga bilder.

    Kram Rosita

    SvaraRadera