måndag 29 mars 2010

Barnkalas










Vi har haft en väldigt mysig förmiddag hela familjen. Mannen har fått vara ledig dagen till ära! Klockan tio plingade det på dörren och in kom fyra barn och två mammor för att fira E med ett barnkalas. Vi hade ballonger (det fanns sex stycken kvar från Sverige-paketet som mamma skickat oss vilket blev perfekt för en dag som denna), svenska flaggor, servetter, siffran fem som ljus (som vi med stor glädje fått ärva från en familj som flyttat härifrån), glass, våffelrån och kakor samt Chupa-chups klubbor till alla barnen (klubborna hittade vi i Thailand under jul, det gäller att planera in när godiset ska ätas..). Så det blev verkligen ett riktigt barnkalas!
Som en detalj kan vi även säga att E sken upp som en STOR SOL när hon fick öppna upp paketet med punchpraliner (hennes favvosar) från mormor och morfar.
Nu väntar vi in att lillasyster ska vakna så att vi kan åka iväg och beställa den önskade födelsedagsmaten- Nannbröd och ris :-)

4 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen lilla söta "E"! Hoppas du har en jätterolig dag. Jag vill även önska er en riktig Glad Påsk! Kram från Anna

    SvaraRadera
  2. Grattis grattis till E på 5-årsdagen! Stora tjejen, wow! Vi tänker på er här borta i Uppsala, det ska ni veta. Kommer sakna dig sååå mycket Ida i vår mammagrupp.

    Kramelikram,
    Joy

    SvaraRadera
  3. Grattis E på den stora dagen. Jag undrar om det blev någon present av pengarna vi skickade till din födelsedag tidigare i vinter. Ha en trevlig födelsedag önskar mormor och morfar.

    SvaraRadera
  4. Joy- saknaden blir ömsesidig...

    Morfar o Mormor- pengarna sitter i tryggt förvar på hennes konto istället.
    Ni skulle ha sett hennes jubel över Pez-godiset- kommer nog aldrig att glömma den lyckan! Synd att ni inte fick se den... Tack för allt ni gör för mina tjejer!!!

    SvaraRadera