tisdag 1 december 2009

1:a december




Hur är det möjligt?! Det är december. Jag trodde att december var lika med mörker, kyla, adventspynt, saffransbullar och pepparkakor. Plötsligt så måste jag lära mig att december även kan innebära sol, värme och palmer. Märkligt. Men jag har tänt ljus i alla fall. På kvällarna när både barnen och solen lagt sig så infinner sig myset... det är härligt!

5 kommentarer:

  1. Ja, tänka sig att det redan är advent! Det är svårt att förstå med plusgrader och en grön gräsmatta. Hoppas att det ser bättre ut i norr!
    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Fina ljuslyktor,det är väl mysigt,det blir väl becksvart där på kvällarna.Njut av sol värme o palmer nästa jul är ni väl hemma i snö, kyla och mörker nästan hela dagen. ha det bra kram moster.

    SvaraRadera
  3. Gissa vad saffran kostar i år

    SvaraRadera
  4. Anonym: jag har hört ett ryckte om att man får betala 35kr för 0,5g!!! Svindyrt!
    Det är faktiskt inte så billigt här heller... En av mina väninnor köpte saffran i butik, men den gav varken smak eller så mycket färg. En annan väninna var med mig på en indisk marknad i går och fick jobba stenhårt för att förhandla om priset. Det slutade med att hon betalade drygt 140 svenska kronor för 4g, alltså 1g för 35kr.

    SvaraRadera
  5. det roliga är sedan när man tar in några palmgrenar, sätter dem i en papperskorg o pyntar dem med ljus, glitter o julgranskarameller!
    =)
    och sedan öppnar julklappar med svetten rinnande...
    *I know how it is*

    SvaraRadera