lördag 12 december 2009

Julfest




Vi var ett stort gäng som samlades en kväll denna vecka för lite julmys. Mina tjejer hade klätt upp sig i sina finaste indiska kläder. Det strålade om dem och det var så kul att se hur vackra de själva tyckte att de var. Till julfesten hade vi lyckats fixa ihop mycket med godsaker, apelsinris, ris a´la malta, pepparkakor och svenska bakverk. Det var en väldigt trevlig kväll och glädjen var på topp.

Våran lilla T är inte så liten längre. Man märker mer och mer hur medveten hon är. När det är dax för ett nytt blöjbyte så går hon och hämtar en ny blöja och lite våtservetter. När hon druckit upp sin välling så trippar hon fram till diskbänken och ställer ifrån sig flaskan. Och i morse när jag hade klätt på henne så gick hon tillbaka till garderoben och hämtade en annan tröja som hon ville ha, så medveten. Men mitt i allt så är hon fortfarande väldigt liten. Hon når nästan inte upp så att hon kan titta över bordskanten...

6 kommentarer:

  1. E ser ut som en fotomodell och lilla T som en liten söt tuttelisa,snygga är dom minsann.
    Krama dom från moster

    SvaraRadera
  2. Så fina ni är! Ikväll ska vi oxå ha liten julfest med mormor och morfar. Gräsmattan är grön igen och vi få njuta av en "sommardag" till! Stora kramar från kusinerna i uppsala.

    SvaraRadera
  3. sconesen lät goda! frågan är bara om jag kan hitta ett ekologiskt ägg?! ;)
    jag gjorde ett försökt till lussekatter idag, men de blev varken gula eller saffranssmakande tyvärr...

    SvaraRadera
  4. Ni har sa fina tjejer! Vi ses snart igen och ska ha harliga 5 man tillsammans... : )

    /kram Stina

    SvaraRadera
  5. Krama dom små älsklingarna T och E från faster M!

    SvaraRadera