söndag 20 februari 2011

påfyllning



När man är ifrån varandra och bor på sjukhus så behöver man påfyllning av olika slag. Därför kom min kära man med några kramar till mig idag:-) Andra bra att ha saker som jag fick var mat, kläder och lite godis. Förhoppningsvis så överlever jag och F nu hela kommande veckan på avdelningen- annars får jag ringa ett nödlarm till mannen!

3 kommentarer:

  1. Oj skall ni få stanna en hel vecka på avd.?
    Hur går det med antibotika kuren? (blir han piggare)

    Visst är det skönt att vara två. Allt blir sååå mycket lättare då. Vi tänker på er och ber för er OFTA.
    Kram Göteborgarna....

    SvaraRadera
  2. Ja han har blivit mycket piggare!!
    I nuläget blir det hela veckan på avdelningen- fast man vet aldrig... En läkare säger att antibiotikan måste ges via infarten och en annan säger att han kan ta den via munnen...

    Vet du Jenny- jag längtar riktigt ordentligt efter att få umgås med er igen! Vore underbart att få till något i sommar!!! Kram

    SvaraRadera
  3. Ojojo det vore fantastisk. Vi vet inte hur det blir med sommaren då jag ev. måste jobba nu när jag har blivit "ställis". Jag hoppas på fyra veckor men man vet aldrig.
    Men jag längtar att bara få krama om er och skämma bort er efter allt ni har gått igenom.
    Men ni skall veta att ni finns med oss i mycket. Just nu på jobbet så har vi gått igenom en grafisk kampanj, och då tänker jag på dig. Nu går vi in i en "sober" kampaj. Och då tänker jag på dig.
    Kram på er alla, (nu skall jag lägga mitt febriga huvud ner en stund innan jag svimmar)

    SvaraRadera