fredag 11 februari 2011

Lekterapi


E är överläkare! Ett bra framtidsyrke :)
.

Här undersöks en utslagen patient.
.

T gillade att sticka med nålen!
.

En riktig ställning med dropp. Precis som lillebror har haft.
.

Allt undersöktes noggrannt på nära håll.
.

E gick in i rollen som patient och var ledsen över sin brutna fot.
.
.
Min lyckliga dag igår kväll slutade med att larmet gick och lille F hade ett andningsuppehåll. Det är inte alls att leka med, fast lyckligtvis så gick det bra även denna gången. Han klarade själv att komma igång med andningen till slut... Tänk gärna på F en extra gång när ni vänder era böner till Gud!
.
Denna dag har bestått av kontroller på sjukhuset, fast inte på grund av vad som hände igår. Det var en sedan tidigare bokad "besiktning". F mår bra. Tyvärr hade han däremot inte fortsatt att gå upp i vikt (sista kontrollen var i måndags) men det kommer nog. Läkarna konstaterade att han fortfarande uppför sig lite "barnsligt" och omoget och att vi därför inte får ha för höga krav på lilleman. En sådan typ av bäbis som F skulle ha stannat kvar i magen om han bara fått. Han verkar nämligen behöva minst 40 fulla veckor för att bli "klar" på insidan. Nu när han blev utplockat så behöver han få lite extra tid.
.
Under tiden som jag och prinsen var på avdelningen för en sista ögonkontroll (som var helt normal!) så lekte flickorna på lekterapin. De får ju inte komma in på avdelningen längre på grund av det pågående besöksförbudet som råder där. Och lekterapin är verkligen ett bra ställe! Så pedagogiskt. Det gillar jag :) Barn behöver få bearbeta allt som händer runt omkring dem på sitt bästa sätt, genom lek. På lekterapin kan mina flickor verkligen göra det. All utrustning som deras lillebror tvingats ha kan de leka med och själva testa på dockor där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar