onsdag 24 november 2010

Vattnet har gått. Flygs till Uppsala idag...

11 kommentarer:

  1. nej! nu ber vi!!! kramar på er!

    SvaraRadera
  2. tänker på er. Hoppas allt går bra och att Lillan/lillen stannar kvar i magen ett tag till. Om det är nått jag kan göra så hör av er.. Kramar till er MArran

    SvaraRadera
  3. Tänker på er och ber allt jag bara kan!!

    Om ni skulle hamna i Umeå och behöver någonstans att bo hör av er, vi har plats!

    /Cissi

    SvaraRadera
  4. Ni finns i våra böner och våra hjärtan ♥ Fam. Lundgren

    SvaraRadera
  5. Till alla kära dyrbara vänner runt omkring oss!
    Det är skönt att veta att man inte behöver stå ensam i en situation som denna. Sista dygnet har varit minst sagt omtumlande för oss. Igår morse gick vattnet och det blev akutfart till Sunderbyn...trodde i det läget att jag skulle få komma hem snart. Samtidigt som jag blev lite nervös och grät i bilen under resan till Luleå. Vad som har hänt sen dess är att hela artelleriet som detta rika land har till sitt förfogande har blivit insatt. En överläkare och sjuksköterska från Umeå blev uppflugna till Kallax för att sen ta en taxi till sjukhuset. Där blev jag upphämtat och körd med ambulans tillbaka till Kallax. Där stod min make o väntade o lyckades få åka med i det ambulansflyg som förde oss till Arlanda. Jag låg på bor under hela färden och kunde inte röra mig något vidare. I Stockholm stod nästa ambulans som tog oss till Akademiska i Uppsala.... här har de stenkoll på mig och barnet vilket känns tryckt! Allt ser i nuläget bra ut- eller hur man nu ska uttrycka sig. Spruträdd som jag är har jag genomlidit det mesta, blivit sprutad i finger, hand, arm, mage, lår och rumpa- suck!! Men vad gör man inte för den lilla varelse som fortfarande befinner sig i min mage, i världens bästa kuvös! Jag har sängläge och ska ligga så stilla jag kan- hur länge vet man inte, men förhoppningsvis superlänge för barnets bästa. Är just nu i v 26+ och varje dag är dyrbar. Det gäller bara att orka härda ut och få tiden att gå i detta fyrkantiga sjukhusrum... Skriv gärna kommentarer här- DET HJÄLPER!!
    Ps. Kan inte göra nya inlägg på bloggen i nuläget, men däremot uppdatera i kommentarsfältet...
    Tack än en gång för att ni finns, känner oss burna!

    SvaraRadera
  6. OHHH! Mina älskade vänner, vad är det som händer. Jag säger bara Kniiip. Är det något såå finns vi här för er även om vi är långt borta.
    Jag vet hur mycket du uppskattar alla komentarer, men jag vet inte vad jag skall skriva!!! Oh vänner jag ber för er....
    Kram på er och lägg benen i kors =0)

    SvaraRadera
  7. Vi tänker på dig Ida och resten av familjen //Familjen Norèn

    SvaraRadera
  8. Hej Ida och hela familjen!
    Vi tänker på er massor... ska försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan så kanske du kan bloggläsa lite så tiden går ;)
    En viskning till bebisen.. Psst.. stanna nu så länge du kan, vi vill alla träffa dig men så bråttom har vi inte =)
    BAMSEKRAM till er alla!!!

    SvaraRadera
  9. Tänker och ber för er!! / Engmans

    SvaraRadera
  10. Å, allt verkar hända för er nu! :(
    Skönt att läget är stabilt, även om det inte är det roligast med liggläge i ett antal veckor... du får se det som att du kommer förhoppningsvis vara utvilad när lill*n kommer iallafall! :)
    Här rullar livet på, idag är det bröllop som står på agendan. Spännande! :) Det är brorn till B i A som gifter sig. Hängde du med på den? ;)
    Många kramar till er!

    SvaraRadera