lördag 29 maj 2010

Hurra för T som fyller två år!










Vår älskade T fyller två år, vilket känns obeskrivligt. Tiden har på ett sätt gått så otroligt snabbt. Min lilla "boll" är ingen liten boll längre. Hon är en charmig prinsessa som helst vill stå på egna ben. Samtidigt har tiden inte alls gått snabbt, eller det känns i alla falll som att T alltid har funnits hos oss. Eller har det inte alltid varit så att hon gärna kommit nära, tankat lite närhet och kramats lite? Hoppas att det alltid förblir så! Världens bästa T är bara två år och är redan världsvan- världen vore inte densamma utan henne...
T, tack för att du kom till vår familj, vi älskar dig så!

7 kommentarer:

  1. Grattis lilla gumman!!! Kram från fam Lindberg

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till henne!! Välkomna hem till hela familjen och lycka till med allt fix ni har att göra. Jag ser fram emot att träffas när ni kommer norrut!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. GRATTIS lilla älskade T !! Det är sant, världen vore inte densamma utan henne :o)! En STOOOR kram komemr att levereras fysiskt i slutet av juli :o)! En hälsning till storasyster också vill vi skicka med :o)!

    Snart är vi också där och njuter av den friska luften och grönskan, känns märkligt!Nu är det bara det där nödvändiga kvar;knyta ihop säcken, presenter och putsning av kroppen ;o), som ni vet...och sen lyfter vi !

    Saknar er och ser fram emot att träffas !!!

    Kramar och hälsningar!!

    SvaraRadera
  4. Grattis T! Vi gillar dej och är så glada att vi fått lära känna dej! Kramar från oss och en extra kram från J!

    SvaraRadera
  5. Grattis grattis till goa lilla tjejen som börjar bli stor!!!
    Vi gillar dig såå mycket!
    Hoppas du får en härlig dag.

    Lisa med familj

    (Och grattis till mor i familjen också : )

    SvaraRadera
  6. Grattis T =)
    det ser ut som A och W Lidman som är med hon =)
    Längtar till ni kommer hit till Norrbotten =D
    hej då

    SvaraRadera
  7. Grattis lilla T tänk att du redan fyller två det blir så kul att få träffa er snart.Kram från moster. I kommer du ihåg dom röda klackskorna som du hade i bubblan? Grattis till nya bilen,och välkomna till norrbotten önskar moster.

    SvaraRadera