onsdag 16 mars 2011

Tvättberg


.
Ibland hopar sig sysslorna här hemma när man har tre "små" barn att ta hand om. Idag är det tvättberget som hänger över mig. Allt detta ska vikas, lika mycket har snart torkat på ställningen och väntar på sin tur... Känner någon igen sig??

4 kommentarer:

  1. Åh, förstår dej! I Sverige blir det lätt så... här är det desto enklare att få tid till tvätten, det är ju det enda jag gör här hemma! ;)
    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Vi har alla våra berg att bestiga;-) Ibland har man någon som bestiger dem åt en. För någon vecka sedan hade jag en sån. Agnetha heter hon och hon besteg mina berg och brottades med jättarna där inne i tvättstugan!!! Lycka till och stor kram Mimmi (Själv ska jag ta mig en härlig promenad ute i solskenet)

    SvaraRadera
  3. *räcker upp handen*
    Precis ett sådant berg med tvätt har jag också att ta itu med i dag (samtidigt som jag har två febriga barn + en gnällig ettåring). Det känns lite lättare nu när jag vet att vi är flera :-)
    Nu ska det vikas!

    Ann-Christin på Kållandsö

    SvaraRadera
  4. Jamenvisst IDA har vi sådanna berg. Jag tvättar en tvätt per dag och så viker jag på Lördagarna alltså 6-7tvättar viks varje helg. Det tråkigaste är när man har gått igenom ett sådant berg och så kanske det bara är 5 klädesplagg som är mina. DÅ känns det som om jag är en servicestation. Men samtidigt så har jag världens bästa Familj så det är värt allt slit för att vi skall vara VI.
    Kram på dig och jag är sååå otroligt glad att ni är NI.

    SvaraRadera