1 Burk jordnötssmör, 340 gram. 4 dl sirap. 2 dl strösocker. 2 tsk vaniljsocker. 18 dl rispuffar. 400 gram ljus blockchoklad .
Blanda jordnötssmör, sirap, socker och vaniljsocker i en stor gryta och låt det sjuda upp. Blanda ner rispuffar. Häll blandningen i en långpanna som är ca 30x20 cm och platta ut smeten. Smält chokladen och bred ut över kakan. Ställ att kallna. Skär kakan. Göm dem i frysen, annars äter du upp alla på en enda gång!
Lycka till!
Tack Ida! Ser jättesmarrigt ut.
SvaraRaderaKram Anneli
Tack säger jag också! Det värsta (?) är att det brukar gå bra att äta saker direkt från frysen också!
SvaraRaderaKram på dig!
Mums! Härligt med lite klassisk hälsokost... :)
SvaraRaderaåhhhhhhhh, så gott. /Marran
SvaraRaderaKul att du bakade dessa och gillade dem! :) Vi ses! Kram Anna
SvaraRaderaHej Ida! Håller med Anneli, de ser supergott ut :) Det är trevligt att få läsa din blogg och följa med i vad som händer i ditt liv. Kram på dig //Pernilla ("gammal nalle")
SvaraRaderaHälsa Edla Grattis från oss! Hoppas ni har det bra. Behöver ni någon stans att bo när ni kommer ner är ni välkomna att bo med oss, vi har ju lite extra rum : ) Kram
SvaraRadera