fredag 11 juni 2010

Examen- sommarlov med bad och sol!














Examen- ordets betydelse här uppe står för samma sak som skolavslutning. Idag var det examensdax i byn och mina tjejer fick följa med mormor för att se på tillställningen i kyrkan. Efteråt så samlades flera familjer på baksidan av mamma och pappas gård för att äta varmkorv och fika jordgubbstårta. Supermysigt!
Idag målade jag en våningssäng knallgrön till lekrummet. Är det någonstans som färg passar bra så är det i ett lekrum! Barnen ser fram emot att målningen ska bli färdig så att de får prova den, vilket borde bli efter helgen om min planering håller...
Nu är det snart midnatt och hög tid att krypa ner i sängen efter en riktig festdag. Pappa och mannen är på stan och delar ut bullar och varmkorv till alla behövande Pitébor så de har många timmar kvar innan läggdags. Men arbetet de gör är väldigt viktigt! Det är inte bara i Indien som folk behöver en hjälpande hand.

2 kommentarer:

  1. Oh, vad fina bilder. Jag längtar efter att få träffa er på Lördag. det ska bli riktigt roligt och mysigt att vara med er. Det tycker nog alla som är med er.
    Kramar Johanna N

    SvaraRadera
  2. Så rätt, så rätt. Så ska början till ett sommarlov firas tycker en fröken själ :o))..annars blir det inte på riktigt!
    MEN vad kallt det är här !! Vackert,rent och kallt eller tryckande hetta och klibbigt fuktigt ?? ...just nu är valet enkelt...det blir det första alternativet,så att man sen kan klara det andra.
    Må så gott. Kramar till er alla!

    SvaraRadera