måndag 21 september 2009

En spargris




Begreppet sopor innefattar numera en helt ny värld för mig. I helgen var en i familjen dålig i magen (återigen ett magbestyr..). Det hela resulterade i att kuddöverdagen på soffan fick sprättas bort och kastas i soporna, likaså ett lakan från sängen. Detta eftersom tvättmaskinen gått sönder och det inte finns någon tvättho i lägenheten samt att avloppet i köket fungerar si så där. Hur som helst så ställer man soporna direkt utanför dörren i detta område. Kommande morgon så knackar grannen på dörren och önskar att vi ska ställa soporna lite mer avsides. Konstigt tänkte jag tills jag fick syn på vad som hänt med våra sopor. Någon hade gått igenom påsarna och tömt ut allt på golvet i korridoren! Och nu till det äckligaste- lakanet var borta!!
Tänk er det- att tvingas leta igenom allt skräp man hittar, hur illa det än luktar, i hopp om att finna något användbart...

1 kommentar:

  1. Dom hade kunnat få ta några hela å rena från mitt linneskåp istället.... Tänk vad man lever i överflöd å så vet man inte ens om det.

    SvaraRadera